vineri, octombrie 02, 2009

HaHa, GGOT [Good Gold Old Times]

HaHa, de cand am tot vrut sa scriu un post cu GGOT si n`am avut timp. Darrr acum e vineri si am :-?. Whtva`. Acum e liceu bai. Hai sa vorbim despre generala si vacante si d`astea.


1. Generala: A fost absolut cea mai geniala perioada... A 5`a gen descopeream totul :> Diriga pe aia de bio, engleza rac, bla bla. A 6`a gen a fost fun. :)) A 7`a : PENAL: ioneasca era rupere =]. In a 8`a a fost cea mai mare caterinca. Era totul pe final si profitam cat mai mult de ea + cosmin prof.


Au fost destule faze penale. Majoritatea cu Mine si Mo`. [normal] Stau in banca cu el dintr`a 6`a :> [licee diferite acum, dar si ce?]. Eram cei mai tari b-). Faze gen o filmam pe Ioneasca, ii puneam creta bucatele in geanta, ii murdaream geaca, s`a rupt scaunul cu ea. D`astea. In a 7`a Mo` se juca cu mingea mea de basket si face cica "Frate, eu nu pot sa tin pe picior cu mingea asta. Mai e si rotunda !" gen WHAT ? =]. Apoi a dat un sut si a zburat mingea fix in neon :>. Briliant, nici nu s`a spart bucatele-bucatele.


In fine, etc etc. Noi oricum eram cea mai penala clasa dintre toate. Faceam de toate. Orice ziceai rau, noi deja facusem. Era fun.





Vacanteee: G.E.N.I.A.L.



Cea mai bestiala vacanta ever. Cel mai bestial moment ever: Molly la waka-waka. Rupt scaun. Facut POC. =].







Hai mai ziceti si voi cate una-2-3-4-5-6-7, etc ;;).

2 comentarii:

  1. daa frate la water park a fost cea mai mortala faza =))))))) : tu ai vrut sa arunci cu apa in molly si el sa dat pe spate si a cazut cu scaunu efectiv s'a rostogolit si s'a rupt asa pe rand fiecare picior de la scaun =))) si i se rupsese papucu cu atza si el incerca sa si l indese inapoi cu furculita aia de unica folosinta
    si apoi au venit aia de la terasa si cica " aa s'a rupt un scaun "
    ok hai ca daca e mai scriu diseara ca sa vorbim toti paici

    RăspundețiȘtergere
  2. jiz. iorga rocked la propriu. odata demult aveam noi obiceiul de a lipi chewing gum-urile pe peretele de deasupra tablei in loc de cosul de gunoi si a venit directoarea si a inceput sa le racaie cu linia de pe perete si de pe tavan si noi calcam pe ele cand cadeau pe jos =)) cat fun era, cate amenintari de note scazute la purtare. hai ma zi in clasa cui s-a aruncat unul pe geam ? :> :>

    RăspundețiȘtergere